Totalleverandør av rørleggertjenester i Bergen

Kontakt oss
bla

Vest Rørleggerservice AS - et lokalt og kompetansedyktig rørleggerfirma i Åsane

Vest Rørleggerservice AS er en rørlegger i Bergen og bruker BoligmappaRørlegger Bergen | Vest Rørleggerservice er Sentralt GodkjentRørlegger i Bergen på mittanbud | Vest Rørleggerservice ASRør Entreprenøren Norge | rørlegger Bergen | Vest Rørleggerservice ASVest Rørleggerservice AS er Ahlsell Partner | Rørlegger BergenVest Rørleggerservice AS er en Lærlingbedrift | Lærling rørleggere BergenMesterbedrift logo | Vest Rørleggerservice leverer rørlegger tjenester i Bergen og er en Mesterbedrift
kontakt oss
Vest Rørleggerservice er en stadig voksende virksomhet med fokus på å levere rørleggertjenester av høy kvalitet i Bergen og omegn. Vi er en mesterbedrift og godkjent lærebedrift med i dag 7 dedikerte ansatte.

Vi tilbyr og leverer et bredt spekter av rørleggertjenester til nybygg, næringsbygg, borettslag og sameier, hos private og næringskunder. Dette inkluderer blant annet akutt rørleggerhjelp, serviceoppdrag, mindre og større renoveringer av bad, samt rådgivning og installasjon av vannbårne varmesystemer.
Vi har lang erfaring og god kompetanse innenfor flere fagområder som sanitær, varme, kjøling,ventilasjon og spyling av tette avløp og rør.

Vårt team bestående av våre dyktige fagfolk gir kunden den trygghet og kompetanse som trengs. Vi jobber tett med kundene for å tilpasse løsninger og imøtekomme de ønsker og behov som måtte oppstå.

Vest Rørleggerservice er en virksomhet som fokuserer på kvalitet og kundetilfredshet.
01

400+

Fornøyde
kunder
02

400+

Ferdigstilte prosjekter
03

20

Års erfaring
i bransjen
04

7

Ansatte

Andreas Hjortland

Daglig leder / prosjektleder

Stian Helvik Tangedahl

Rørleggermester / Serviceleder

Marius Marthinussen

Rørlegger

Jørgen Mjelstad

Rørlegger

Sondre Helland

Rørlegger Bas

Felix Leander Grotte Kolstad

Lærling

Sondre Christoffer Grindeland

Rørlegger

Mistanke om vannlekkasje?

Steng hovedstoppekranen og ring oss før skaden blir større.
Vest Rørleggerservice stiller raskt opp, vi sørger alltid for å få jobben utført effektivt og kvalitetssikret. Vi dekker hele Bergen og omegn.

Våre tjenester

01

Borettslag/sameie

Dersom ditt borettslag er interessert i en rammeavtale, ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi tilbyr blant annet utskifting/reparasjon av vannledninger, avløp og varmerør på varmeanlegg, samt løpende vedlikeholdstjenester for beboere og borettslag.
kontakt oss
02

Næringsbygg

Vi utfører også oppdrag på nærings- og kontorbygg, skoler, barnehager og lignende. Våre rammeavtalekunder kan forvente kort responstid og utførelse av løpende serviceoppdrag og ombygginger etter ønske.
kontakt oss
03

Rehabiliteringsprosjekt

Vi realiserer baderomsdrømmen din! Når du velger Vest Rørleggerservice, trenger du bare å forholde deg til en leverandør. Vi tar oss av alt fra start til slutt ved totalrenovering av badet. Vårt erfarne team bestående av elektrikere, murere og snekkere sikrer at ditt bad blir av høy kvalitet, ferdig til avtalt tid og pris. Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring, hvor vi sammen finner den beste løsningen for deg og ditt bad. Ta kontakt med oss hvis du vurderer å oppgradere badet ditt!
kontakt oss
04

Serviceoppdrag

Vi har omfattende erfaring og kompetanse innen alle typer vanlige rørleggeroppdrag. Vårt team består av vennlige fagfolk med solid bransjeerfaring som alltid møter opp til avtalt tid. Vi tilbyr tjenester innen vann, avløp og varmeanlegg, utført i samsvar med gjeldende forskrifter. Uansett om det dreier seg om enkle serviceoppdrag eller større prosjekter, kan du stole på at vi leverer kvalitetstjenester.
kontakt oss
05

Nybygg

Planlegger du å bygge ny bolig eller kanskje et nytt næringsbygg? Vi har lang erfaring og ekspertise med montering av komplett rørsystem i nybygg og kan hjelpe med ulike VVS prosjekter, enten det er en enebolig, borettslag eller større entreprenøroppdrag. God planlegging, kvalitetsmaterialer og grundig dokumentasjon er essensielt for vellykkede VVS-installasjoner i nye bygg.
kontakt oss
06

Varme

Enten det gjelder varmepumper i private boliger eller større anlegg i næringsbygg, har vi erfaringen og kunnskapen. Spør oss gjerne om råd angående riktig varmeanlegg for ditt hjem eller næringsbygg. Vi tar oss også av installasjon og service av varme- og kjøleanlegg i bedriftsbygg og industrilokaler. Uavhengig av boligtype, grunnforhold og varmebehov, kan vi hjelpe deg med å finne den rette løsningen.

Med vår ekspertise innen vannbåren varme og andre varmeløsninger, kan vi gi deg gode råd om installasjon og drift. Vi står klare til å bistå med installasjon og vedlikehold av ulike typer varmepumper. Hos Vest Rørleggerservice får du alt du trenger for en effektiv og pålitelig varmeløsning.
kontakt oss
rørlegger i bergen

Drømmer du om nytt bad?

Vest Rørleggerservice utfører montering og installering av bad, kjøkken, vaskerom og vannbåren varme. Vi kan hjelpe enten det gjelder oppussing av gamle bad eller komplette installasjoner i nye boliger. Vi er totalentreprenør og gjennomfører hele prosjekter med våre dyktige samarbeidspartnere.
VVS Rørlegger Bergen og Åsane | Bergen - Rørleggerbedrift | bilder

Eksempler på tjenester vi utfører:

Totalentreprenør for baderoms prosjekter

Renovering og oppussing av bad

Varmepumpe installasjon

Vannbåren varme

Akutt rørleggerhjelp

Montering av blandebatteri

Vannlekkasjer

Frosne rør

Installasjon av toaletter og servanter

Montering av dusjkabinetter

kontakt oss
Rørlegger i Bergen
vest rørleggerservice as

En rørlegger du kan
stole på

kontakt oss