Totalleverandør av rørleggertjenester i Bergen

Kontakt oss
bla

Vest Rørleggerservice AS - et lokalt og kompetansedyktig rørleggerfirma i Åsane

Vest Rørleggerservice AS er en rørlegger i Bergen og bruker BoligmappaRørlegger Bergen | Vest Rørleggerservice er Sentralt GodkjentRørlegger i Bergen på mittanbud | Vest Rørleggerservice ASRør Entreprenøren Norge | rørlegger Bergen | Vest Rørleggerservice ASVest Rørleggerservice AS er Ahlsell Partner | Rørlegger BergenVest Rørleggerservice AS er en Lærlingbedrift | Lærling rørleggere Bergen
kontakt oss
Vest Rørleggerservice er et lokalt og kompetansedyktig rørleggerfirma i Åsane. Vi tilbyr tjenester av høy kvalitet innen reparasjoner, vedlikehold og renovering av baderom.

Vi leverer et bredt spekter av rørleggertjenester i Åsane og Bergensområdet, som blant annet akutt rørlegger, serviceoppdrag, mindre og større renovering av bad, samt rådgivning og installasjon av vannbåren varmesystemer.
Vårt team består av dyktige fagfolk som har bred kompetanse og lang erfaring fra bransjen. Vi jobber tett med kundene våre for å tilpasse løsninger etter deres behov og ønsker. Uansett om du trenger reperasjoner, vedlikehold eller fullstendig renovering av ditt bad, kan du være trygg på at vi vil levere resultater som tilpasser dine forventninger.

Vest Rørleggerservice setter kvalitet og kundetilfredshet høyt. Vi har konkurransedyktige priser og tilbyr gode avtaler for våre faste kunder. Hos oss får du utmerket service og de rimligste løsningene tilpasset dine behov.
01

400+

Fornøyde
kunder
02

400+

Ferdigstilte prosjekter
03

15+

Års erfaring
i bransjen
04

6

Ansatte

Andreas Hjortland

Daglig leder / prosjektleder

Stian Helvik Tangedahl

Serviceleder / prosjektleder

Marius Marthinussen

Rørlegger

Jørgen Mjelstad

Rørlegger

Sondre Helland

Rørlegger

Felix Leander Grotte Kolstad

Lærling

Mistanke om vannlekkasje?

Steng hovedstoppekranen og ring oss før skaden blir større.
Vest Rørleggerservice stiller raskt opp, vi sørger alltid for å få jobben utført effektivt og kvalitetssikret. Vi dekker hele Bergen og omegn.
rørlegger i bergen

Drømmer du om nytt bad?

Vest Rørleggerservice utfører montering og installering av bad, kjøkken, vaskerom og vannbåren varme. Vi kan hjelpe enten det gjelder oppussing av gamle bad eller komplette installasjoner i nye boliger. Vi er totalentreprenør og gjennomfører hele prosjekter med våre dyktige samarbeidspartnere.
VVS Rørlegger Bergen og Åsane | Bergen - Rørleggerbedrift | bilder

Eksempler på tjenester vi utfører:

Totalentreprenør for baderoms prosjekter

Renovering og oppussing av bad

Varmepumpe installasjon

Vannbåren varme

Akutt rørleggerhjelp

Montering av blandebatteri

Vannlekkasjer

Frosne rør

Installasjon av toaletter og servanter

Montering av dusjkabinetter

kontakt oss
Rørlegger i Bergen
vest rørleggerservice as

En rørlegger du kan
stole på

kontakt oss